tiistai 24. elokuuta 2010

Ranka ja lihakset kipeänä. Tunnin thai-hieronta pikkuisen, laihan likan käsittelyssä, mutta ehkäpä nyt tuo niskakin vertyisi...Pidän mahdottomasti tästä säästä ja lämpötilasta täällä; nytkin sataa ja sade tuo mukanaan hyvät, raikkaat tuoksut, kaskaiden laulut ja melkeinpä hiljaisuuden, kun viereisen kadun rakkilauma on lopettanut sateen vuoksi jokailtaisen katutappelunsa. Kuulostaa kuin yksi repsukkarakki olisi aina muiden hampaissa :(. Elimistökin on tottunut lämpötilaan yllättävän helposti: yhtenä iltana valitin Tommille, voisiko ajaa hiljempaa, kun alkoi paleltaa. Ja lämpötila oli vaivaiset 26,5 astetta. Yöllä vedän täkkiä tiiviisti ympärilleni, sillä olemme säätäneet ilmastoinnin +25 asteeseen ja sehän on minulle liian vähän.



 Ruoka oli tänään erinomaista ja edullista. Olen oppinut "lähes paikallisilta" mistä saa parasta parhaseen hintaan. Pääkadun varrelta ostimme 2 kebabbia ja kokikset yhteensä 170 bht= 4,25e. Ainut ateriamme aamupalan lisäksi tänään, annos oli aivan valtava ja mielettömän herkullinen! Sitten taas Tommin kyytiin skootteriin ja keskelle Pattayan ruuhkaan-valtava ero alkupäiviin nähden. Pian saatte kuvia, missä kuskaamme skootterilla myös esim. nojatuoleja, kahden metrin palmuja tai jääkaappeja paikalliseen tapaan ;).

Tiiti

Rannalle ja rannalta

1 kommentti:

  1. Moikka!
    Sori, oon ollut laiska kommentoija mut en oo ehtinyt datailemaan! Hyvää juttua on tullut tänne - oon ylpee teistä. Mäkin perustin just uuden matkablogin; http://sasuaus.blogspot.com Kohta nähdäään! <3

    VastaaPoista