torstai 11. marraskuuta 2010

Isänmaa kutsuu




Huhhuh! Tällä viikolla ei ole ollut vapaa-ajan ongelmia, kun Pattaylla on käynnistynyt maiden väliset ottelut jalkapallossa. Suomi on ollut äärettömän hyvä: maanantaina voitto Saksasta 7-2, keskiviikkona Venäjästä 4-3 ja tänään Hollannista 5-3! Mutta vain yksi peli on voitettu? Pitkän matematiikan lukeneena en näköjään osaa kaikkia kaavoja, sillä alkuerän kaksi ottelua päättyivät kuulemma Suomen tappioon 0-3?  Noh! So what-kivaa on ollut ja leikkiähän(?) tämä on. Paikalliset ja muunmaalaiset kuvaavat minua, sillä en olisi uskonut, miten voinkaan eläytyä pallon perässä tallaajia, huudan ja riehun kaiken asiallisuuden unohtaen. En tarvitse megafonia, vaan ääneni kantaa kauas ja tanssi myös. Lauantaina jatketaan taas! Harmi, ettei naisille ole omaa sarjaa...Uskoisin olevani hyvä.
Mutta: olin ylpeä Tommista, kun hän takeltelematta päätti mennä puolustamaan siniristilipun kunniaa. Nyt ei ääneni toimi, koska huusin ääneni käheäksi. HIENO PÄIVÄ!
-Tiiti-




1 kommentti:

  1. Voi Tiiti, meissä jokaisessa asuu piilevä palloilufani odottaen oikeaa hetkeään! Ja sitä eläytyvää, elämää pursuavaa Tiitiä (ja Tommia) on ollut ikävä täällä "marraskuussa".
    T. Leena

    VastaaPoista