maanantai 18. lokakuuta 2010

Naisen logiikkaa

Olihan aamun touhut! Tommi pudotti ns. "väliparvekkeelle" partakoneensa osia suuren määrän. Hän ei millään ylettynyt noukkimaan niitä itse, joten fiksuna miehenä pyysi vaimoaan apuaan: Tommi roikottaa minua kolmannesta kerroksesta jaloista ja minä kerään palat. Arvatkaahan, miksi kieltäydyin? P.s. Asuntomme sijaitsee kolmannessa kerroksessa.Hulluinta kaikessa oli se, että Tommi närkästyi minuun ihan oikeasti, kun en suostu auttamaan... Että tällaista täällä.
-Tiiti-
p.s. Ai niin. Eilen varasimme neljä yötä Thaimaan korkeimmasta hotellista huoneen syyslomallemme Bangkokista. Halusimme huoneen mahdollisimman korkealta; eihän siinä ole parveketta, eihän?

Tilanne hallinnassa-> pyysin mainiota talonmiestä Surattia paikalle. Hän ketteränä kapusi pelipaikalle ja poimi osat talteen. Hieman hirvitti...





Uusi hiusmalli, 3mm. Tämän tein viimeksi 6.6.2010.


Paikallinen tapa, joka ilta mm.monet kuppilat laittavat hieman syötävää ja juotavaa sekä suitsukkeita Buddhan kunniaksi. Tämä pystytettiin juuri skootterimme eteen saavuttuamme.



Täällä kuppilassa piti kuitata käynti seinälle.

1 kommentti:

  1. Kenenkähän puolella tossa roikkumisjutussa oltais?!!!Kaikkien noiden paikallisten ihmeellisyyksien keskellä te keksitte vielä tollasta "omaa kivaa"!!Syyslomalla ollaan täälläkin,iloista ja korkeaa sellaista teille!kelmolat

    VastaaPoista