sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Sunnuntaina kävelyllä

Sunnuntaina pelailimme siis golfia reipas 4 tuntia ja iltasella lähdimme rauhalliselle kävelylle aamulenkin maisemiin. Ihmeesti siellä rannalla on väkeä, niin turisteja kuin paikallisiakin,  vaikka aurinko on jo laskeutunut.
Illan hämärtyessä mustekalojen pyyntialukset muodostavat helmen. Myöhemmin alkuyöstä maisema muistuttaa suurempaa valtatietä.

Tiiti illansuussa aamulenkin maisemissa.

Paikalla myös pieniä taapertajia;)

Tämä on hurjaa, pilkkopimeässä suhaa ristiin rastiin niin banaaniveneet, jetit ja pikaveneet. Eikä missään kulkuvaloja-> en lähtisi kyytiin!

Puolimatkan krouvissa juuri ennen auringonlaskua pitää juottaa hevoset;)

2 kommenttia:

  1. Hei golffarit! Kotimaisemissa pääsisi lyömään holetsut lumikinoksiin. Ensilumi pamahti yöllä ja voitte arvata, että meillä pojat ratkesi liitoksistaan (myös mies, kun tajusi luottotojotan olevan kuurankukassa). Isompi katsoi ikkunasta ja totesi, että on niiiin onnellinen ja inanasti yllättynyt valkoisesta maasta! Jatkopohdiskelun tuotoksena tosin oli sangen nyrpeä, kun joulukuusta ei ole vielä tuotu sisällä... Ehkä pidättelen vielä "talvi"valojen laittamisen kanssa, ei nimittäin tartte paljoa sytykettä, kun ipriäiset jo odottaa tonttujen näkemistä :)
    Toivottavasti kusti on polkaissut ja tuonut enemmän kuulumisia(jätettiin kirje vanhainkodin laatikkoon ja hieman epäilen toimiiko se loota vai keräsikö se vain syksyn lehtiä sisäänsä) Halauksia ja niin edelleen!
    K&pojat

    VastaaPoista
  2. Näyttää teillä olevan siellä pimeääkin välillä. Tiiti, varo rasitusvammoja ranteissa, jaloissa ja hartioissa golfia pelatessa, sulle kun noita revähdyksiä niin helposti sattuu..Meillä alkaa huomenna syysloma ja tänään satoi ensilumi, katsellaan teidän kuvia valoa saadaksemme. pus Anne

    VastaaPoista